Barackvirágzás, online, élőben
2019. március 31. írta: Major Éva

Barackvirágzás, online, élőben

Ne maradj le az év legcsodásabb barackos pillanatairól

A Gönci Barack termővidéken ilyenkor tavasszal minden az időjárásról szól. Várjuk az esőt, féljük a fagyot, vizsgáljuk a növényeket, és gyönyörködünk a virágzásban.

_mg_0755.jpg

Végignyargaltam tegnap a termőterület egy részén, és nagyon érdekes jelenség, hogy a domb tetején már szinte elvirágzott, míg a lankákon még a csupasz ágak látszanak, szinte még a rügy is egybeolvad a barna növénnyel.

Sok kérdés érkezik hozzánk, hogy mikor virít a gönci kajszi, és óriási örömmel jelentem be, hogy a kellős közepén járunk a folyamatnak. Most induljon útnak az, aki részese akar lenni az új évjárat prológusának, és mindenekelőtt kétszer is tessék ellenőrizni, hogy bent van-e a fényképezőgép, fel van-e töltve az akku, és van-e hely az sd kártyán, mert ez fontos.

A Bestillo Pálinkaház óriási ötlettel rukkolt elő. Képzeljétek, online közvetíti a nagy eseményt. A honlapon minden nap pirkadattól alkonyatig nézhetitek, ahogyan végbemegy a szirombomlás, és a kopár táj rózsaszín hercegnőruhába öltözik. Különös élmény a napfelkelte, amit most az óra átállítás miatt a korán kelők élvezhetnek.

Kattanjatok rá a Gönci Barackra!

Online közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://abatur.blog.hu/api/trackback/id/tr6314728835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása